Bejke Entreprenad AB

Projektekonom / administratör

Bejke Entreprenad AB startades 2001 av Oskar Bejke. Vi på Bejke har en bred samlad yrkeserfarenhet inom mark-och anläggningsarbete, trädfällning/trädvård m.m.

Verksamheten utgår från Bestorp, söder om Linköping. Vårt arbetsområde är framförallt Åtvidaberg, Kinda, Mjölby, Norrköping, och hela Östergötland men vi utför även arbeten på andra håll. Vi vänder oss till alla kundkategorier: privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar, kommuner m.fl.

Vi söker nu en driven och engagerad ekonom, som tillskott till vårt team.

Detta söker vi:

Vi vill ha en lagspelare som tillskott i Bejke teamet gärna med kompetens inom vår bransch som har goda förutsättningar att träda in i rollen som företag/projektekonom. Har du utbildning inom affärsinriktad redovisningsekonom är det ett plus eller har arbetat inom nämnt område. Det kommer att bli en viktig nyckelroll till bolagets VD och till hela projektledningen.

Vi söker dig som gillar att bidra till en positiv anda och med driv tar tag i det mesta, med fokus att skapa ordning och reda. Bejke Entreprenad är i ständig utveckling och därför söker vi en kompetent person inom ekonomi som ska ta hand om företagets ekonomi såväl säkerställa att samtliga projekt möter sin budget. 

Du behöver, förslagsvis, ha kompetens inom:

*        Datorvana samt MS Office, med prioritet på excel

*        Briljant eller motsvarande ekonomisystem

*        Ekonomiansvarig, ekonomiassistent, företagsekonom, redovisningsassistent, redovisningsekonom, redovisningskonsult…

*        Projektstyrning, inklusive ekonomiuppföljningar

*        Ingenjör inom byggnad, med inriktning projektstyrning inklusive ekonomiuppföljning

*        Svenska och engelska 

*        Körkort

Rollen innebär att du jobbar i en koordinerande roll nära VDn, projektledningen och arbetslagen. Arbetet varierar mellan att arbeta självständigt till att arbeta nära personalen. Du behöver vara intresserad av kvalitet och oblyg i ditt sätt att få det du behöver från olika delar i verksamheten. I denna roll är det bra att ha ett intresse för analys, detaljer och noggrannhet. Du behöver kunna hantera mångsidighet hos personer både internt som externt. Vi önskar dig som bidrar till en god arbetsmiljö, gärna genom att du har glimten i ögat, samtidigt som du har pondusen att säkerställa att få fram det material som är nödvändigt i processerna.

Har du eller vill få erfarenhet av entreprenörskap, bygg eller mark & anläggning?

Vi på Bejke känner för äkta hållbarhet på alla plan och kvalitet på leveransen av befintlig order är vår bästa marknadsföring. Vi tycker även att IT miljön är ett riktigt bra verktyg i vår verksamhet för att skapa god delaktighet och lönsamhet. Vi värnar om vår goda arbetsmiljö. Vi har högt till tak och det är viktigt för oss på Bejke att vi har prestigelöshet samt är genuint ärliga både externt såväl som internt. 

Omfattningen på rollen är 100%, deltid kan diskuteras om intresse finnes. Lön enligt överenskommelse samt visst friskvårdsbidrag. Arbetstider är 07.00-16.00 och arbetsplatsen är Bestorp, Linköping. 

Har du ett positivt ordningssinne och en vilja att utvecklas tillsammans med Bejke Entreprenad så hoppas vi att få se din ansökan. 

Ansök och hör av dig till Bejke

Tillträda så fort som möjligt. Skicka ditt CV och personligt brev till email. 

Har du frågor? 

1:a hand: kontakta Therese Johansson 
Telefon: 0733941374

2:hand: kontakta Oskar Bejke:
Telefon: 073-020 26 11
Email: info@bejke.se

Hemsida: https://www.bejke.se


Vi kommer löpande kontakta kandidater.
Välkommen att kontakta oss på Bejke Entreprenad.