Lediga tjänster

Projektingenjör / Kalkylator

Detta söker vi:

Vi vill ha en lagspelare som tillskott i Bejke teamet med kompetens inom vår bransch och med goda förutsättningar att träda in i rollen som projektingenjör/kalkylator.

Det är en viktig nyckelroll där du bidrar till en positiv anda och driv i anbudsarbete och säkerställa att projekten utförs i enlighet med Bejke värdegrund och dokumenterade processer och policys.

Inom ramarna för rollen så innefattas även frågor rörande:

  • Kvalitets-, arbetsmiljö och miljöarbete
  • Projekt-Kalkyl- och förändringsarbete
  • Kontraktsadministration
  • Säkerhet

Rollen som projektingenjör/kalkylator innebär att du jobbar i en koordinerande roll nära VDn, projektledningen och arbetslagen. Arbetet varierar mellan att arbeta  självständigt till att arbeta nära personalen ute på fältet. Du behöver vara intresserad av kvalitet och oblyg i ditt sätt att få det du behöver från olika delar i verksamheten. I denna roll krävs det att vara analytisk, detaljintresserad och noggrann. Du behöver kunna hantera mångsidighet hos personer både internt som externt. Vi vill ha dig som har glimten i ögat samtidigt som du har pondusen att säkerställa att få fram det material som är nödvändigt i processerna.

Du koordinerar förbättringsarbeten och ger verksamheten rätt förutsättningar för att uppfylla de krav som ställs.

Har du erfarenhet av entreprenörskap, lantbruk eller mark & anläggning?

Vi söker dig som har sinne för strukturer och med positivitet säkerställer leverans och kvalitet! Vi på Bejke känner för äkta hållbarhet på alla plan och kvalitet på leveransen av befintlig order är vår bästa marknadsföring. Därför är det viktigt att du har en god känsla för både affärsmannaskap såväl som lönsamma leveranser med kvalitet.

Vi ser gärna att du har utbildning alternativt praktiskt erfarenhet av rollen vi söker. Vi vill att du har ett nyfiket och öppet sinne och kan hantera en flexibel och levande miljö. Du bör vara orädd att hugga in där det behövs då vi är ett litet bolag där alla hjälps åt.


Ansök och hör av dig till Bejke

Tillträda så fort som möjligt. Vi kommer löpande kontakta kandidater.

Skicka ditt CV och personligt brev till email:

Oskar Bejke:
Telefon: 073-020 26 11
Email: oskar@bejke.se

Hemsida: https://www.bejke.se

Välkommen att kontakta mig / Oskar